Pravila uporabe foruma

Domov Forum Pravila foruma Pravila uporabe foruma

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #94
  admin
  Keymaster

  Forum je namenjen izključno temam ki so povezane z DAB+ oziroma digitalno radiodifuzijo.

  Za odgovarjanje na posamezne teme morate biti prijavljeni. Vsaka oseba lahko ustvari le en uporabniški račun. Pri pisanju se, kolikor se le da, držite teme in slovenskega pravopisa. Odpiranje tem brez premisleka ali kasnejše brisanje vsebine sporočila, je skrajno nezaželeno.

  Sporočila, deli sporočil, teme in povezave v objavah ali podpisu, ki niso povezane s temami oziroma vsebino foruma bodo odstranjene brez predhodnega obvestila. Prav tako bodo ostranjena vsa drugače neprimerna sporočila.

  Razkrivanje osebnih ali katerihkoli drugih podatkov članov foruma brez njihove privolitve je strogo prepovedano. Prav tako je strogo prepovedano žaljenje kogarkoli na osebnem nivoju.

  Uporabnikom, ki bodo forum zlorabljali za kar koli kar ne sodi sem oziroma drugače objavljali neprimerne vsebine ali ustvarili več kot en uporabniški račun, bo dostop do foruma onemogočen.

  Uredništvo ne odgovarja za vsebino sporočil na forumu, za posledice, ki izhajajo iz ravnanja na podlagi vsebine foruma, niti ne odgovarja za vsebino in posledice, ki izhajajo iz ravnanja na podlagi vsebin povezanih spletnih strani.

  Pridružujemo si pravico do spremembe teh pravil brez predhodnega obveščanja.

  • To temo je spremenil/a admin 6 years, 2 months nazaj.
Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.